Slide background
Slide background
Slide thumbnail
Slide background

And Then The Night


cat

Nou espectacle multidisciplinari que reuneix el grup SEWARD i amb el duo de cineastes LUIS MACÍAS i ADRIANA VILA per realitzar un projecte d’improvisació musical-fílmic específic per a cada ocasió.

Aquesta performance combina la proposta musical iconoclasta de Seward amb la projecció de blocs definits per accions amb càrregues més o menys intenses, en la qual la imatge s’intervé de forma improvisada amb canvis de loops i variacions, segons l’instant d’interacció de música / so – imatge.

A «And then the Night» («I després la nit») el món és revelat en B a través de la imaginació inadequada, potser a través de la paranoia, paisatges imaginaris, de vegades surrealistes, que es mostren només en aquest estat REM continu, cobrint progressivament els espasmes dolorosos de taques oníriques. Pot ésser culpable el llibre de l’àvia?

SEWARD:

Juan R. BERBIN: Bateria, percussions i efectes.

Pablo Schvarzman: Guitarra i artefactes sonors.

Adriano GALANTE: Veu, banjo i guitarres.

Luís MACÍAS y Adriana VILA:

  • 4 Projectors 16mm.

  • 15 loops de 1,35 cm de fragments seleccionats de found footage.

  • 10 loops de 1,35 cm de pel·lícula negra degradada manualment.

  • 10 loops de 1,35 cm de pel·lícula transparent pintada artesanalment.

Col·laboracions prèvies:

Primavera Sound; Loop Festival – Screen Festival; Inauguració Exposició This is not a love song 2013; Festival De Prop, La Pedrera – Barcelona 2012; Cinemes Zumzeig 2016

 


And Then The Night

cast

Nuevo espectáculo multidisciplinar que reúne al grupo SEWARD y con el dúo de cineastas LUIS MACÍAS y ADRIANA VILA para realizar un proyecto de improvisación musical-fílmico especifico cada ocasión.

Esta performance combina la propuesta musical iconoclasta de Seward con la proyección de bloques definidos por acciones con cargas más o menos intensas, en la que la imagen se interviene de forma improvisada con cambios de loops y variaciones, según el instante de interacción de música/sonido-imagen.

En “And then the Night” (“Y luego la noche”) mundo es revelado a B través de la imaginación inadecuada, tal vez a través de la paranoia, paisajes imaginarios, a veces surrealistas, que se muestran sólo en ese perenne estado REM, cubriendo progresivamente los espasmos dolorosos de manchas oníricas. ¿Podría ser esto culpa del libro de la abuela?

SEWARD:

Juan R. BERBIN: Batería, percusiones y efectos.

Pablo SCHVARZMAN: Guitarra eléctrica y artefactos sonoros.

Adriano GALANTE: Voz, banjo y guitarras.

Luís MACÍAS y Adriana VILA:

  • 4 Proyectores 16mm.

  • 15 loops de 1,35 cm de fragmentos seleccionados de found footage.

  • 10 loops de 1,35 cm de película negra degradada manualmente.

  • 10 loops de 1,35 cm de película transparente pintada artesanalmente.

Colaboraciones previas:

Primavera Sound; Loop Festival – Screen Festival; Inauguración Exposición This is not a love song 2013; Festival De Prop, La Pedrera – Barcelona 2012; Cinemes ZumZeig 2016