Loading...

LA COQUILLE ET LE CLERGYMAN

«RADICAL I OBSESSIVA: LA PETXINA I EL MOSSÈN»

 

 


BLOOD QUARTET interpreta en directe sobre la projecció de la pel·lícula “La Coquille et le Clergyman”

«Radical i Obsessiva: La Petxina i El Mossèn» Live Soundtrack és un nou espectacle que uneix la pel·lícula surrealista i de culte «La Coquille et le clergyman» (de 1928) amb la música del quartet barceloní – novaiorquès Blood Quartet, que interpreta a directe composicions originals durant la projecció.

Aquesta és una trobada especial, en què les estupendes i provocadores imatges de la directora Germaine Dulac i el guionista Antonin Artaud dialoguen amb les composicions etèries, enigmàtiques, fosques i de vegades experimentals que el conjunt ha creat especialment per al projecte.

És una exploració original i nova, en la qual els seus creadors donen sortida a la màxima creativitat per convidar-nos a realitzar un profund viatge a través de la imaginació, el món oníric i el que és aparentment irreverent.

És a més una oportunitat única per veure aquesta obra icònica de la història cinematogràfica, primera pel·lícula surrealista, en gran format i alta definició, restaurada al 2004 pel Filmmuseum d’Amsterdam.