BLOOD QUARTET

Loading...

PROJECTE/S
Until My Darkness Goes

DOSSIER (.pdf)

Blood Quartet

són Mark Cunningham (Nova York, EUA) i els membres de Murnau B. (Barcelona, Espanya), un projecte format a principis del 2015 a la ciutat de Barcelona, que transita entre la no wave i el cosmic rock / post jazz / swamp metall / free tràngol / folk invertit. A través de la improvisació i de l’alteració d’estructures aconsegueixen generar llum, foscor i efectes psicotròpics.

A l’abril de 2018, després d’una setmana de creació intensiva als estudis Maik Maier, la banda ha generat «Until La meva Darkness Goes» (‘Fins que la meva foscor se’n vagi’), que es publica al setembre  de 2018 en vinil i online de manera conjunta entre el segell de Massachusetts Feeding Tube(EUA) i l’equip barceloní de Gandula Discos (ESP). Paral·lelament, el segell japonès Moorworks s’encarrega de l’edició en CD així com a Zona Watusa realitza una edició molt limitada en format de casset. El títol és una picada d’ullet a la cançó ‘Paint it Black’, tot i que la cita és original de Ullyses de James Joyce.

A l’octubre de 2016 Feeding Tube Records  i Hang the Dj! Records (ESP) editen el seu primer LP «Deep Red». El seu primer EP «Dark Energy» (Energia Fosca) va ser publicat al maig de 2015 a Espanya en format cassette a través de Boston Pizza Records i online a través de Jacquard Recs i Hang the Dj! records.

Crédits:   Mark Cunningham – Trompeta, Guitarra // Lluís Rueda – Guitarra, Korg MS-10  // Kike Bela – Baix, Korg MS-10, Guitarra // Candid Coll – Bateria, Veu